Generalitat de Catalunya

New user

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Carla Simón

  • Lacuna
  • Correspondence
  • Those Little Things
  • Summer 1993
  • Lacuna
  • Alcarras
  • Correspondence
  • Those Little Things
  • Summer 1993
  • Lacuna
  • Alcarras
  • Correspondence
  • Lacuna
  • Correspondence
  • Correspondències
All filmography

2020 / Carla Simón

2020 / Carla Simón, Dominga Sotomayor

2019 / Laura Tremoleda

2017 / Carla Simón

2015 / Carla Simón

2014 / Carla Simón