Generalitat de Catalunya

New user

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Clàudia Aragon

  • Nocturna
  • Gruyère Youth
  • Xisca
  • Gang
  • The Living Neet
  • After The Flag
  • Beef
  • The Strange
  • Crimes (S2)
  • Wood and Threads
  • The Distance of the Names
  • The Distance of the Names
All filmography

2020 / Oriol Guanyabens Pous

2020 / Carles Porta

2019 / Alex Sardà Fuster-Fabra

2019 / Adrià Espí

2019 / Ingride Santos

2018 / Carlos Martínez-Peñalver

2017 / Sergi Lara

2014 / Carlos Martínez-Peñalver

2014 / Clàudia Aragon, Cordelia Alegre

2013 / Eloi Sánchez Palau

2013 / Arnau Abella, Carles Puig, Clàudia Aragon

2013 / Carlos Martínez-Peñalver