New user

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Diego Dussuel

  • The legend of time
  • The Labyrinth's Logic
  • Literatures of Exile
  • Railroad Crossing
  • Bully the Kid
  • A Certain Truth
  • The Damned
  • 3055 Jean Leon
  • Paco, Abdullah and I
  • The Double Steps
  • Bell Viatge
  • Les coses de la vida són així i no li donis més voltes a la bicicleta
  • All the Night Long
  • The Plague
  • The fish Sebastiano
  • The Clay Diaries
  • Velocity
  • The Ignored Death
  • Murieron por encima de sus posibilidades
  • The Next Skin
  • Happy Thousandth Birthday!
  • Dream Songs
  • Something Huge
  • Now
  • Vosotros sois mi película
  • A Night in the Cósmico
All filmography

2021 / Luís de Val, Diego Herrero

2018 / Pere Soles

2017 / Agustí Vila

2017 / Carlo Padial

2016 / Isaki Lacuesta, Isa Campo

2015 / Pere Soles, David Gimbernat

2013 / Neus Ballús

2012 / Ivó Vinuesa

2012 / Wilson Osorio

2011 / Isaki Lacuesta

2011 / Marcel·lí Antúnez

2011 / Isaki Lacuesta

2010 / Albert Solé

2010 / Isaki Lacuesta

2009 / Isaki Lacuesta

2008 / Abel García Roure

2007 / Abel García Roure

2007 / Joaquim Jordà

2007 / Pere Vilà i Barceló

2006 / Isaki Lacuesta

2006 / Agustí Vila

2005 / Sebastián Mantilla

2005 / Raúl Cuevas