Generalitat de Catalunya

New user

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Enric Saurí

  • The Shapers of Catalan National Day
  • The Shapers of Catalan National Day
  • The Triunfante
  • Love/m²
  • Love Per Square Meter
  • Vital Voices
  • Menu for Two
  • The Triunfante
  • Ars Memorativa
  • Sad Ballad of The Clash
  • The Favourite Son
All filmography

2019 / Francesc Cànovas, Francisco Lorenzo

2019 / Francesc Cànovas

2017 / Pau Pérez

2015 / Martín González Damonte

2013 / Robert Bellsolà

2010 / Julieta Zabaleta Rondón

2009 / Jorge Carrascosa

2007 / Enric Saurí, Marta Rovira

2007 / Jorge Carrascosa