Generalitat de Catalunya

New user

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Eva Torres

  • Natacha
  • A Numerical World
  • Experiments
  • 115 Shelter
  • Experiments
  • My father is Björn Borg
  • The colors for Leo
  • Ànima Mínima
  • Passersby
  • The Shadow of the Sun
  • The Fear
  • The colors for Leo
All filmography

2020 / Nadine Gares

2015 / Luís Aller

2013 / Jordi Cadena

2013 / Zarah Knebel

2011 / Iván Villamel Sánchez

2010 / David Blanco

2010 / Elisabet Rodriguez

2007 / Antonio Bértolo

2007 / Carles Velat

2007 / Aurelio Higuera