Generalitat de Catalunya

New user

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Joan González

  • Alquimistas company
  • The general's daughter
  • The Funa of Victor Jara
  • The encirclement
  • Five stars
  • In memoriam
  • The grandfather and the camera
  • Barça-Madrid: More Than a Match
  • A letter to Antonio
  • Sol
  • Frédéric B.
  • Camí de l'herba
  • Sat Atma
  • Nunes.Visual Anarchy
  • Offside
All filmography

2010 / Sergi Moreno

2010 / Medi Terraza

2009 / Sarah Bernheim

2009 / Clara Farràs

2009 / Pedro Rafael Gómezsol

2009 / Annette Assmy

2007 / Cristian R. Villablanca, Nèlida D. Ruiz de los Paños

2006 / Eli Rodríguez, Joan Noguera

2006 / María Elena Wood

2006 / Núria Sala, Dani Sala

2005 / Ricardo Íscar, Nacho Martín

2005 / Raúl Cuevas

2005 / Josep Maria Sarri