Generalitat de Catalunya

New user

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Jordi Vilches

  • School's out
  • Flying saucers
  • Cat Food
  • Four Seasons
  • Three Moons
  • The fish Sebastiano
  • The Nice Unfaithfuls Club
  • The Heimlich Maneuver
  • Gruyère Youth
  • Troya
  • The Living Neet
All filmography

2019 / Adrià Espí

2017 / Lluís Segura

2014 / Manolo Vázquez

2014 / Carlos Martínez-Peñalver

2013 / Pierre Marcel Racine

2011 / Marcel·lí Antúnez

2010 / Marcel Barrena

2009 / Frederic Amat

2008 / Carles Pastor

2005 / Miguel Martí

2003 / Óscar Aibar