Generalitat de Catalunya

New user

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Judith Miralles

  • Folie à Deux
  • Chat Noir
  • The Club
  • Fragile Ground
  • Learn to Eat, Learn to Live
  • 360º
  • Kaleidoscope. 41,2ºN - 1,8ºE
  • With Sandra
  • Camí de l'herba
  • Radio Taxi
  • The Experiment
  • Dust
  • The Secret Behind Doctor Grinberg
  • Sintra III
  • Moebius
  • Kicking a stone
  • Fragile Ground
  • Kicking a stone
  • Fragile Ground
  • Kaleidoscope. 41,2ºN - 1,8ºE
All filmography

2021 / Eduard Cortés, Patricia Font

2020 / Aitor Echeverría, Iván Casajús

2016 / Llàtzer Garcia

2013 / Maja Djokic

2010 / Jordi Bueno

2009 / Rose Kowalski

2009 / Judith Miralles, Carles Brugueras, Rose Kowalski, Eva Noguer, Anna Basagaña

2009 / Judit Quintana

2009 / Maja Djokic

2009 / Raúl Cuevas

2008 / Daniel Fibla Amselem

2007 / Marc Lozano

2006 / Núria Sala, Dani Sala

2001 / Judith Miralles