New user

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Luís Calvo Llàcer

  • Love/m²
  • Home and Away
  • Love Per Square Meter
  • Gear School-Plug&Play
  • Home and Away
  • Haiku
  • Gear School-Plug&Play
  • Home and Away
  • Haiku
  • Gear School-Plug&Play
All filmography

2011 / Jordi Vall

2010 / Luís Calvo Llàcer, Ismael Ferrer Pacín

2009 / Jorge Carrascosa

2007 / Jorge Carrascosa

2007 / Luís Calvo Llàcer

2005 / Manel Almiñana, Pau Fenollosa, Luís Calvo Llàcer, Andrea Alcalá, Ibán García