Generalitat de Catalunya

New user

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Meritxell Colell

  • Julia's Last Dress
  • NO-RES, life and death of a space in three acts
  • To Choose
  • Mud City
  • The Last Film
  • Outside
  • La Plaza
  • Transoceanicas
  • The Crabs
  • Facing the Wind
  • Dúo
  • Transoceanicas
  • Facing the Wind
  • Dúo
  • Transoceanicas
  • Transoceanicas
All filmography

2020 / Meritxell Colell

2020 / Meritxell Colell, Lucía Vassallo

2020 / Rubén Seca

2019 / Pep Garrido, Xesc Cabot

2018 / Meritxell Colell

2016 / Lola Clavo

2013 / Mireia Ibars

2013 / Isaac Cañizares

2013 / Penélope Cañizares, Isaac Cañizares, Marina Rodríguez

2010 / Xavier Artigas, Diethield Meier