New user

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Neus Ballús

  • Spanish for Adults
  • Immersion
  • The Plague
  • Amb títol
  • Sis dies corrents
  • Railroad Crossing
  • The grandfather and the camera
  • Learn to Eat, Learn to Live
  • The grandfather and the camera
  • Immersion
  • Barcelona Year Zero
  • Barcelona Year 1
  • The Plague
  • Amb títol
  • Staff Only
  • Sis dies corrents
  • The grandfather and the camera
  • Immersion
  • Barcelona Year Zero
  • The Plague
  • Amb títol
  • Staff Only
  • Sis dies corrents
  • Immersion
  • Barcelona Year Zero
  • The Plague
  • Barcelona Year Zero
  • Barcelona Year 1
  • The grandfather and the camera
All filmography

2021 / Neus Ballús

2019 / Neus Ballús

2015 / Neus Ballús

2013 / Neus Ballús

2010 / Neus Ballús, Pau Subirós

2009 / Neus Ballús

2009 / Neus Ballús, Pau Subirós

2009 / Judit Quintana

2007 / Tomas Tamosaitis

2007 / Pere Vilà i Barceló