Generalitat de Catalunya

New user

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Ssoí Ramon

  • Rainfed Water
  • Rainfed Water
  • Rainfed Water
  • Pili's Brief Debut
  • Impulse
  • The Perseids
  • Marxar
  • Crimes (S2)
  • Rainfed Water
  • Endins
  • Júlia ist
  • JMQ, a Quest for a Dream
All filmography

2020 / Marc Guanyabens Pous

2020 / Carles Porta

2019 / Alberto Dexeus, Ànnia Gabarró

2017 / Elena Martín

2015 / Marta López Fernández

2014 / Ssoí Ramon

2014 / Queralt Pons

2014 / Ricardo Jornet, Laia Vaello

2014 / Antoni Verdaguer