Generalitat de Catalunya

New user

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Victòria Pagés

  • Ingrid
  • A Letter from the Raja
  • To Life, To Love
  • Angel Hair
  • Death Note
  • Family is Family
  • Night and Day II
  • Moebius
All filmography

2021 / Eduard Cortés, Patricia Font

2016 / Manuel Huerga, Oriol Paulo

2010 / Joan Lluís Bozzo

2009 / Eduard Cortés

2009 / Ángel Blasco

2003 / Eduard Cortés

2000 / Enric Folch

1998 / Jesús Garay