Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.
Preu umbrella i sessió Meet the Experts

Sunny Side of the Doc és un dels mercats internacionals més importants de contingut documental i especialitzat per a totes les plataformes. Cada any, l’esdeveniment reuneix televisions, commissioning editors, fons de finançament, distribuïdors, creadors de contingut i productors de tot el món per vendre/comprar projectes i programes i trobar coproducció internacional.

Arran de la situació actual generada pel Covid-19, Sunny Side of the Doc manté un format online.

ACREDITACIONS AL MERCAT ONLINE

Catalan Films participa amb un estand virtual en la plataforma online de Sunny Side of the Doc i disposa de codis per poder gaudir del preu umbrella i tenir un espai propi sota l'stand virtual de Catalan Films.

Revisa les diferents prestacions que ofereix l'Online PASS i contacta'ns a joan.ruizg@gencat.cat i beneficia't del preu umbrella de Catalan Films.

SESSIÓ MEET THE EXPERTS

Paral·lelament al mercat Catalan Films organitza una activitat de one-to-one per a empreses catalanes amb experts internacionals de vendes internacionals, programació en festivals i de televisions. El nombre de participants és limitat i es prioritzarà aquelles empreses i professionals que estiguin acreditats/des al Mercat.

Envia’ns la informació del teu projecte omplint el següent FORMULARI

Inscriu-te a l’activitat abans de divendres 21 de maig

Contacta'ns a joan.ruizg@gencat.cat  per qualsevol dubte i per beneficiar-te del preu umbrella.

Generalitat de Catalunya Generalitat de Catalunya