Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.
Què fem
Catalan Films promou la participació dels films catalans en festivals internacionals, organitza delegacions de productors i empreses a mercats, fomenta la coproducció i la distribució, dóna suport a pel·lícules i talent seleccionat en els festivals internacionals de tot el món, és el representant oficial de la indústria en festivals i mercats clau i ofereix serveis de consultoria a tots aquells que busquin resoldre dubtes sobre la internacionalització de les seves empreses o productes audiovisuals.

Festivals i trameses de Catalan Films

Catalan Films és el punt de contacte entre els festivals internacionals i la indústria catalana. Consulta aquí el llistat de festivals amb qui mantenim relacions estables i realitzem trameses anualment.

Mercats amb presència de Catalan Films

 

Catalan Films organitza delegacions de productors a alguns mercats internacionals. Consulta aquí on anem, les dates dels mercats més importants de cada sector, on disposem d’estands institucionals i quins serveis oferim al productor.

Assessoraments personalitzats

Catalan Films ofereix assessoraments de tots aquells temes relacionats amb la internacionalització de l’audiovisual que us puguin preocupar. A quins festivals enviar les vostres produccions, a quins mercats o pitchings assistir amb els vostres projectes en desenvolupament,...

Coproducció internacional

Busques coproduir amb algun país? Necessites informació sobre finançament internacional, possibles socis o com accedir a altres mercats? Vols saber quines productores catalanes han coproduït amb empreses d’altres països? Consulta aquí tota la informació sobre coproducció internacional entre Catalunya i altres territoris.

Comunicació

Catalan Films treballa per a la promoció internacional de l’audiovisual català en festivals i mercats internacionals. Consulteu aquí els últims line-ups de produccions, notícies del sector i butlletins d’actualitat.
ESTIGUES AL DIA

Registra't al butlletí i les alertes per estar informat de les nostres activitats.

Dona't d'alta a la base de dades

I segueix-nos a les xarxes socials!

Generalitat de Catalunya Generalitat de Catalunya