Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.
Participa a l'EFM 2021 online

Catalan Films participa, com cada any, a l'European Film Market. Aquest any, el mercat és totalment online i Catalan Films organitzarà diverses activitats digitals. El mercat es celebra de l' 1 al 5 de març de 2021. Per a tots aquells productors que vulgueu participar-hi us informem de les diferents opcions al vostre abast. 

 

AQUELLS QUE ESTIGUEU ACREDITATS O QUE TINGUEU INTENCIÓ D'ACREDITAR-VOS, SI US PLAU COMUNIQUEU-NOS-HO responent al següent formulari: https://forms.gle/Suhf3wuNBPMBqJ8N7. D’aquesta manera podreu aparèixer als materials promocionals de Catalan Films.

 

ACREDITACIÓ I PREUS

ONLINE MARKET BADGE

Cal acreditar-se a www.efm-berlinale.de mitjançant la creació d'un compte. El preu són 89€ fins al 31 de gener i, a partir d'aquesta data 134€. L'acreditació et dona accès a: 

 • EFM Industry Sessions
 • Online Screenings
 • Llistat i contactes dels participants
 • Agenda d'esdeveniments

ESTAND ONLINE

A través de l'estand umbrella de Catalan Films us donem la possibilitat de registrar-vos amb una pàgina pròpia d'empresa. El model de pàgina és el següent. El preu umbrella de registrar-vos amb una web d'empresa són 335€ i inclou una acreditació de mercat online. 

Si us interessa aquesta opció, si us plau, feu-nos-ho saber escrivint a joan.ruizg@gencat.cat i/o mmedir@gencat.cat

 

SCREENINGS DE MERCAT

Catalan Films disposarà d'una sala de screenings de mercat pròpia. S'organitzaran screenings de pel·lícules en fase de post-producció avançada o pel·lícules acabades que estiguin buscant estrena internacional. Les sessions de films s'ordenaran per temàtiques i/o gèneres, a partir de la demanda que tinguem crearem la ordenació més favorable per a les pel·lícules.

Si us interessa tenir un screening de mercat, si us plau, responeu al formulari següent: https://forms.gle/Suhf3wuNBPMBqJ8N7 abans del 31 de gener. 

Es prioritzaran: 

 • Films en fase avançada de postproducció o acabats
 • En funció de la demanda un film per productora
 • Films amb alta capacitat d'internacionalització
 • Films que no s'hagin estrenat internacionalment

S'organitzaran (en funció de les demandes que sorgeixin): 

 • Sessions de films amb agents de vendes que busquin vendes internacionals
 • Sessions de films que busquen agents de vendes organitzades per gènere (ficció i documental)
 • (....)

 

Per altra banda s'estan dissenyant diferents activitats promocionals dins el marc del coproduction market i una taula rodona dins el marc de l'EFM. Informarem als acreditats al mercat a mesura que s'acostin les dates. 

Per a qualsevol dubte, podeu contactar a joan.ruizg@gencat.cat i/o mmedir@gencat.cat