Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.
Vine a la jornada "Les televisions públiques europees en l'era digital"

Tema: CF&TV organitza la jornada "Les televisions públiques europees en l’era digital".
Data: divendres 14 d'octubre de 2016 a les 10.00 hores
Lloc: Hotel Melià Sitges, Sitges (Sala Mestral 3)

En el marc del Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Sitges, Catalan Films & TV organitza una jornada amb tres televisions públiques europees per parlar de la seva política de coproduccions i compres de ficció, el seu model de televisió pública i la necessitat d’adaptació de les televisions públiques actuals al model digital. L'idioma de la taula rodona serà l'anglès.

Hi participen:

  • Ditte Christiansen – DR (Dinamarca)
  • Erkki Astala – YLE (Finlàndia)
  • Izabela Rieben – RTS (Suïssa)

Modera: Xavier Granada

Apunteu-vos omplint el següent formulari abans del dia 13 d'octubre.

 

ALTRES ACTIVITATS A SITGES:


  • Taula rodona AUDIOVISUAL I TERRITORI, UNA COL·LABORACIÓ D’ÈXIT
Organitzada per la Catalunya Film Commission. En la sessió s’analitzaran quins són els elements que valora un municipi en el moment de decidir la seva implicació, més enllà de la col·laboració habitual en la gestió del rodatge, en una producció que es rodi en els seus espais, tant pel que fa al tipus de producció com en termes de la difusió i distribució previstes del producte audiovisual. Així mateix, es debatrà sobre com compaginar els interessos municipals i de la producció en aquest tipus de col·laboració.
Data i lloc: dijous 13 d’octubre, a les 12h a la Sala Llevant 3-4 de l’Hotel Melià de Sitges. Podeu confirmar la vostra assistència responent aquest correu amb còpia a cfc@gencat.cat
 
 
  • CATALAN FILMS COMING SOON
Dins la secció Coming Soon del festival, un espai dedicat a la presentació de projectes en desenvolupament o rodatge, Catalan Films & TV projectarà, per segon any consecutiu, un avanç de les produccions catalanes que s'estrenaran entre octubre 2016 i octubre 2017.
Data i lloc: Dijous 13 d'octubre a les 18h a la Sala Tramuntana (Hotel Melià). Aforament limitat.