Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

7 produccions catalanes al London Spanish Film Festival

En festivals

El certamen se celebra del 22 al 29 de setembre

El London Spanish Film festival, que se celebra entre el 22 i el 29 de setembre, ha seleccionat les següents produccions en competició: La Novia de Paula Ortiz (Get in the Picture Productions, S.L., Aragón Televisión, Cine Chromatix KG); A Perfect Day de Fernando León de Aranoa (Mediapro, Reposado Producciones Cinematográficas); i Lobos sucios  de Simón Casal (Dream Team Concept, Agallas Films, Left Field Ventures).

També competiran les pel·lícules seleccionades a la secció Catalan Window, amb el suport de l’Institut Ramon Llull: Ebre, del bressol a la batalla de Román Parrado (Setmàgic Audiovisual, Televisió de Catalunya, Enciende TV); i Les amigues de l’Àgata de L. Alabart, A. Cros, L. Rius, M. Verheyen (Universitat Pompeu Fabra, Lastor Media).

D’altra banda, durant els dies de festival es podran veure les produccions catalanes María Conversa de Lydia Zimmermann (El Testamento de María) i Nadie quiere la noche d’Isabel Coixet (Neo Art Producciones, Mediapro, Ariane&Garoé, Noodles Production, One More Movie, L.D.A).

Festivals

Regne Unit - London

22/09/2016 - 28/09/2016

Busques una Notícia?