Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

8 produccions catalanes al REC - Festival Internacional de Cinema de Tarragona

En festivals

El festival se celebrarà del 2 al 7 de desembre

El REC - Festival Internacional de Cinema de Catalunya, que se celebrarà del 2 al 7 de desembra a la capital tarragonina, ha seleccionat 8 produccions catalanes en la seva programació.

La pel·lícula que inaugurarà el festival és una producció catalana, Hotel Room, de Cesc Gay i Daniel Gimelberg (Bailando con Todos S.L., The Film Machine), que també participa a la secció My First Time, una secció que sorgeix per apropar i donar a conèixer els orígens d’un cineasta consagrat, amb personalitat, i mostrar al públic quin ha sigut el seu camí fins el moment actual d’expressió creativa.

Per a celebrar el seu 15è aniversari, el REC ha creat la secció Programa "15!", en què es projectaran pel·lícules d'alguns dels autors que han passat pel festival al llarg de les seves 15 edicions i que ara ja són noms consolidats dins del nostre panorama cinematogràfic. En el cas de les produccions catalanes, hi són presents 10.000km, de Carlos Marques-Marcet (Lastor Media, La Panda), Tres dies amb la família, de Mar Coll (Escándalo Films, TVC) i Game Over, d’Alba Sotorra (Promarfi Futuro 2010, Loto Films, Televisió de Catalunya, Dirk Manthey, Gaia Audiovisuals, Televisión Española – TVE).

A la secció estrella del festival, Opera Prima, que recull els millors debuts cinematogràfics internacionals amb l'objectiu de projectar nous talents i apropar les obres al públic, hi competeix Les amigues de l’Àgata, de Laia Alabart, Alba Cros, Laura Rius i Marta Verheyen (Universitat Pompeu Fabra, Lastor Media).

La representació catalana també és present a Presentació Primer Test amb El ball del vetlatori, de Marc Sempere (Promarfi Futuro 2010, Compartir dóna gustet) i a Activitats Familiars amb Un dia perfecte per volar, de Marc Recha (Batabat Produccions).

Com a cloenda del festival, el dilluns 7 a la nit es projectarà La Novia, de Paula Ortiz (Get in the pictures, Aragon Television, Cine Chromatix KG).

Finalment, REC i Catalan Films & TV organitzen una sessió de reunions one-to-one amb especialistes en festivals europeus dins el marc de la jornada de professionals. Per a més informació i per a sol·licitar una reunió feu clic aquí.

Festivals

Catalunya - Tarragona

02/12/2015 - 07/12/2015

Busques una Notícia?