Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

El festival BAFICI selecciona 6 produccions catalanes

En festivals

'Ciudadano Fernando Gallego: baila o muere', 'Constructing Albert', 'Teatro de Guerra', '¡Viva el palíndromo!', 'El entusiasmo' i 'La vida que te agenciaste'

El festival argentí BAFICI que es celebra de l'11 al 22 d'abril a Buenos Aires, ha anunciat la seva programació que inclou 6 produccions catalanes. 

A la secció de Competencia oficial argentina participa el llargmetratge documental Teatro de guerra dirigit per Lola Arias (Gema Films, BWP, Sutor Kolonko, Sake Argentina, SWR/ARTE) que va tenir la seva premiere mundial a la darrera edició de la Berlinale i que ja s'ha vist als festivals CPH:DOX, Istanbul International Film Festival, SXSW i Cinelatino Tubingen. 

A la Competencia oficial derechos humanos participa el llargmetratge El entusiasmo de Luis Herrero (Aved produccions) que realitzarà la seva premiere mundial. 

També trobem presència de producció catalana a la secció Música amb la participació del documental Ciudadano Fernando Gallego:baila o muere d'Alex Salgado del tarré i Jorge Rodríguez (Petra Garmon, Atolladero) que es va poder veure a la darrera edició del festival In-edit. Mentre que Constructing Albert de Laura Collado i Jim Loomis (Trueday Films, Televisió de Catalunya, Alexandra Film) formarà part de la secció Gastronomía del festival. El film segueix el seu llarg recorregut en festivals internacionals després de participar al Festival de San Sebastian, Palm Springs International Film Festival, Festival de Guadalajara, SXSW i properament ho farà a Hot Docs. 

Finalment, el documental ¡Viva el palíndromo! de Tomas Lipgot (Aved produccions) participarà a la secció Pasiones i La vida que te agenciaste de Mario Varela (AtolladeroCine, En Camino producciones, IntropiaMedia) ha estat seleccionada a la secció Artistas en acción

Festivals

Argentina - Buenos Aires

11/04/2018 - 22/04/2018

Busques una Notícia?