Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Tres produccions catalanes seleccionades al Jeonju International Film Festival

En festivals

Com a conseqüència de la crisi sanitària, el festival ha adoptat un format híbrid

El festival coreà dedicat al cinema independent contemporani i d'autor,  Jeonju International FIlm Festival amplia les dates de la seva programació, celebrant una primera part del 28 de maig al 6 de juny, on es presentaran els títols seleccionats a les seccions competitives del certamen en projeccions excusives i alguns dels títols podran ser accesible online. Mentre que, a partir del 9 de juny, i fins el 20 de setembre, la programació completa del festival es projectarà en cinemes.

Tres produccions catalanes formen part de la seva programació: El año del descubrimiento, segon llargmetrage de Luis López Carrasco (LaCima Producciones, Alina Film,Magnetica Creative Lab
Cromagnon Producciones) estrenat a la darrera edició del Festival de Rotterdam, i amb un gran èxit als darres festivals internacionals, participarà a la secció competitiva International Competition on realitzarà la seva premiere asiàtica.

Per la seva banda, la coproducció amb Alemanya, After Water, segon llargmetratge de Dane Komljen (Andergraun Films, Flaneur Films) formarà part de la secció Jeonju CInema Project que celebra el set anys de vida del programa de finançament a projectes en desenvolupament, Jeonju Cinema Project.

Finalment, la secció Expanded Cinema  que presenta films que experimenten amb l'estructura del llenguatge cinematogràfic, inclou la producció Lonely Rivers, de Mauro Herce (Mauro Herce, El Viaje Films, Bocalupo Films), estrenada a l'última edició del Festival de Locarno.

Festivals

Corea del Sud - Jeonju

05/05/2020 - 12/05/2021

Busques una Notícia?