Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

'La Mort de Louis XIV' d'Albert Serra a l'ArteKino Festival

En festivals

La pel·lícula es podrà veure online del 30 de setembre al 9 d'octubre a 44 països d'Europa.

Arte i la plataforma Festival Scope, juntament amb la col·laboració d’organitzacions europees entre elles Catalan Films & TV, ajunten forces per a crear un nou festival online: ArteKino Festival.

El festival compta amb una programació de deu pel·lícules europees que han estat seleccionades als principals festivals de prestigi. Al programa hi trobem La mort de Louis XIV dirigida per Albert Serra i produïda per Andergraun Films, Capricci Cine i Rosa Filmes.

Les pel·lícules estaran disponibles de forma gratuïta del 30 de setembre al 9 d’octubre a 44 països d’Europa en versió original i subtitulades al francès, a l’alemany, a l’anglès i al castellà.

S’oferiran 50000 entrades (5000 per pel·lícula) que es podran reservar per internet a partir del 12 de setembre. El públic podrà votar la millor pel·lícula, que rebrà el Premi Nespresso del Públic d’un import de 50000€ que serà repartit entre el realitzador de la pel·lícula i el sales agent. Aquest premi servirà per promocionar la pel·lícula a nous territoris.

Des del passat abril Catalan Films & TV disposa d'un segell propi a Festival Scope Pro on estan disponibles les pel·lícules catalanes que participen durant l’any en els festivals internacionals més prestigiosos. Amb aquesta acció es persegueix promocionar la internacionalització de les produccions catalanes i la seva presència a festivals i mercats internacionals.

Festivals

Afganistan - Online

30/09/2016 - 09/10/2016

Busques una Notícia?