Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Deu produccions catalanes seleccionades a la 18a edició de Bafici

En festivals

'Oleg y las raras artes' està a la competició oficial del festival

L’edició d’enguany del BAFICI (Festival Internacional de Cine Independiente de Buenos Aires) que se celebra del 13 al 24 d’abril a la capital argentina ha programat deu pel·lícules amb participació catalana.

A la Competencia Oficial Internacional hi participa Oleg y las raras artes d’Andrés Duque (Intropía Media, Estudi Playtime, Lluís Miñarro).

A les seccions de Panorama Comer y Beber es podran veure les pel·lícules Campo a través. Mugaritz, intuyendo un camino de Pep Gatell (La Fura dels Baus, Euskaltel, IXO Producciones, Televisión Española – TVE) i Snacks, bocados de una revolución de Verónica Escuer i Cristina Jolonch (Implementia Films) . També, a la de Trayectorias estaran presents els últim llargmetratges de Pere Portabella, Informe general II. El nuevo rapto de Europa (Films 59); de José Luis Guerín, La academia de las musas (Los Films de Orfeo); d’Agustí Villaronga, El rey de La Habana (Pandora Cinema , Tusitala Producciones Cinematográficas, Esencia Films); i de Marc Recha, Un dia perfecte per volar (Batabat produccions).

D’altra banda, també partipen en d’altres seccions de Panorama el film Carmona tiene una fuente d’Antonio Trullén, Requisitos para ser una persona normal de Leticia Dolera (Corte y Confección de Películas, El estómago de la vaca, Telefónica Studios) i Searching for Meritxell de Burnin’ Percebes.  

Catalan Films & Tv Line-Up

 

Festivals

Argentina - Buenos Aires

13/04/2016 - 24/04/2016

Busques una Notícia?