Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

5ena edició del Catalan Window al London Spanish Film Festival

En festivals

Un any més el London Spanish Film Festival , que se celebrarà entre el 27 de setembre i el 09 d’octubre dedicarà un espai del certamen al cinema català. Així, al Catalan Window d’enguany es projectaran nou pel·lícules de producció catalana.

El programa de la secció inclou Una pistola en cada mano de Cesc Gay (Imposible Films), Ayer no termina nunca de Isabel Coixet (A Contracorriente Films S.L i Miss Wasabi Films), Els nens salvatges de Patricia Ferreira (distinto Films, Aralan Films i Televisió de Catalunya) i El cuerpo dirigida per Oriol Paulo (Rodar y Rodar, Televisió de Catalunya i Antena 3 Films).

També es projectará Insensibles de Juan Carlos Medina (Roxbury Pictures, A Contracorriente Films, Fado Films, Les Films d’Antoine, Tobina Films, Televisió de Catalunya), La Estrella d’Alberto Aranda ( A Contraluz Films), Otel·lo de Hammundi al-Rahmoun Font (Corte y Confección de Películas i Escándalo Films), Frontera de Manuel Pérez (Cornelius Films)i Los últimos dias de David i Àlex Pastor (Rebelión Terrestre, Les Films du Lendemain, Morena Films, Televisió de Catalunya i Antena 3 Films).

En finalitzar la projecció de l’últim film dels germans Pastor es presentarà el llibre World Film Locations: Barcelona editat per Lorenzo J. Torres Hortelano i Helio San Miguel, i posteriorment se celebrarà la festa de cloenda Mediterràniament.

Festivals

Regne Unit - Londres

09/10/2013 - 20/10/2013

Regne Unit - London

27/09/2013 - 10/10/2013

Busques una Notícia?