Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Deu produccions catalanes al Festival de Cinema Espanyol de Nantes

En festivals

'El hombre de las mil caras' i 'La propera pell' entre les seleccionades

La 27ª edición del Festival de Cinéma Espagnol de Nantes se celebrarà a la ciutat francesa del 22 de març al 2 d’abril i comptarà d’entre les seves projeccions amb deu produccions catalanes.

Dins de la selecció oficial, ‘El hombre de las mil caras’ d’Alberto Rodríguez (Zeta Cinema, Atípica Films, Atresmedia cine , Sacromonte Films), ‘La propera pell’ d’Isaki Lacuesta i Isa Campo (Corte y Confección, La Termita Films, Bord Cadre Films, Sentido Films) i ‘Viure i altres ficcions’ de Jo Sol (Lluís Miñarro) competiran pel premi Jules Verne a millor llargmetratge de ficció. ‘Política, manual de instrucciones’ de Fernando León de Aranoa (Mediapro, Reposado Producciones) ha estat seleccionada a la competició oficial de documental i ‘El rei borni’ de Marc Crehuet (Lastor Media, El Terrat, Moiré Films, Televisió de Catalunya) a la secció d'Ópera Prima.

Per altra banda, ‘Cavalls morts’ de Marc Riba i Anna Solanas (I+G Stop Motion) i ‘Timecode’ de Juanjo Giménez (Nadir Films, ECIR- Escola de Cinema de Reus) curtmetratges que formen part del programa ShortCat 2017, han estat seleccionats per la competició de curts. També a la programació escolar hi haurà dos produccions catalanes: ‘Infancia clandestina’ de Benjamín Ávila (Antàrtida Produccions, Academia de Filmes, Habitación 1520, Historias Cinematográficas) i ‘Techo y comida’ de Juan Miguel del Castillo Moreno (Diversa Audiovisual).

Finalment, a dins del cicle ‘Film noir’ es projectarà ‘No habrá paz para los malvados’ d’Enrique Urbizu (Arcadia Motion Pictures, Lazona Films, Telecinco Cinema).

 

Festivals

França - Nantes

22/03/2017 - 02/04/2017

Busques una Notícia?