Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

6 produccions catalanes a competició oficial al Festival Internacional de Cinema de Guadalajara

En festivals

El Festival es celebrarà de l'1 al 9 de març.

El Festival Internacional de Cinema de Guadalajara, que es celebrarà de l’1 al 9 de  març, ha seleccionat sis produccions catalanes dins de la competició.
 
En l'apartat de Millor Llargmetratge Iberoamericà de Ficció participaran dos títols: la multipremiada Blancanieves de Pablo Berger (Arcadia Motion Pictures,Nix Films, Noodles Production, Sisifo Films AIE, The Kraken Films)  i Infancia Clandestina de Benjamín Avila (Antártida Films, Historias Cinematográficas Cinemanía, Habitación 1520 Producciones i Academia de Filmes), que va aconseguir ser seleccionada a la passada edició de la Quinzaine de Réalisateurs.
 
En la categoria de documental concorren La cigüeña metálica dirigit per Joan Lopez Lloret (Frame Zero) i Los increíbles  de David Valero (Salto de Eje, Frida Films).
 
En la modalitat de curtmetratges es troben Deu centímetres més a prop del cel de Raquel Rei (ECIB) i Division Azul de Sergi Martí (Nanouk Films), producció seleccionada al programa ShortCat 2013 per a la promoció internacional del curtmetratge català.
 
I, finalment, també seran presents els films El sexe dels angels de Xavier Villaverde (Dram Team Concept, Continental) a la secció Premio Maguey, Animals de Marçal Forès (Escandalo Films, TVC) a la secció fora de concurs Europa nuevas tendencias i La lapidation se Saint Etienne (Eddie Saeta, DM Visual, L'Age D'Or) que forma part de la programació fora de concurs de Panorama Internacional.
Mercats

Mèxic - Guadalajara

02/03/2013 - 08/03/2013

Festivals

Mèxic - Guadalajara

01/03/2013 - 09/03/2013

Busques una Notícia?