Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Participació catalana al Sheffield Doc/Fest 2019

En festivals

Dues produccions catalanes seleccionades al festival i dos projectes participaran al mercat.

El Sheffield Doc/Fest celebrarà la seva pròxima edició del 6 a l'11 de juny. Es tracta d'un dels festivals líders en el món que celebra l'art i els negocis de la narrativa documental i de no ficció en totes les seves formes. Aquest any, quatre produccions catalanes han estat seleccionades.

En la secció Doc/Adventure, on es mostren històries dramàtiques i viatges personals desafiants, participarà el llargmetratge Baracoa de Pablo Briones i The Moving Pictures Boys (Playlab Films, C-Side Productions, The Moving Pictures Boys).

Per la seva banda, el film de Xavier Marrades, Misericórdia (Xavier Marrades), participarà en el Doc/Think, secció del festival que explora noves formes de veure i pensar sobre el món. El curtmertage que forma part del programa Shortcat 2019 opta al premi Short Doc Award.

Quant a la 15a edició del MeetMarket, 62 projectes entre 450 han estat seleccionats per fer pitching, entre ells s'hi troben dos projectes catalans: Cruz de Teresa Camou Guerrero (Bettina Walter) i el llargmetratge Magaluf Ghost Town de Miguel Ángel Blanca i Raúl Cuevas (Boogaloo Films, Little Big Story).

Més informació sobre Sheffield Doc/Fest 2019 en aquest enllaç.

Mercats

Regne Unit - Sheffield

06/06/2019 - 11/06/2019

Sector: Documentals

Festivals

Regne Unit - Sheffield

06/06/2019 - 11/06/2019

Busques una Notícia?

Generalitat de Catalunya Generalitat de Catalunya