Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

L'aniversari de Televisió de Catalunya, Serrallonga i l'animació catalana protagonitzen un MIPCOM dedicat a Espanya

En mercats

Catalan Films & TV reuneix una umbrella amb més de cinquanta empreses

La sèrie sobre el bandoler és una de les principals apostes de ficció de la cadena catalana

L'edició del 2008 del proper mercat televisiu més important d'Europa tindrà com a eix un Focus on Spain, on destaca especialment la producció catalana.  Així, els panells professionals acolliran les intervencions d'empreses com BRB, Imira, Televisió de Catalunya, etc., que impartiran conferències sobre producció i distribució des de la perspectiva de l'animació nacional. A més, MIPCOM és l'escenari escollit per la cadena catalana per celebrar internacionalment el seu vint-i-cinquè aniversari amb la première de la sèrie Serrallonga.

Dins de l'espai del mercat, que tindrà lloc del 13 al 17 d'octubre, Catalan Films & TV ha organitzat una umbrella amb més de cinquanta productores, que presentaran les seves novetats per a la propera temporada. Entre aquestes, s'hi troba la sèrie The fairytale detective Sandra, d'Imira, que comptarà amb un acte especial previst per al 14 d'octubre, i Sweesters: Virtual Room d'EddaDesign i Televisió de Catalunya, que  s'avançarà fent la seva aparició internacional al MIPCOM Junior.

Per molts anys

Televisió de Catalunya es vestirà de gala pel seu aniversari. La cadena s'ha fet un autoregal amb la sèrie Serrallonga, que compta amb un pressupost de 4 milions d'euros i està basada en les aventures del llegendari bandoler Joan Sala. La sèrie és una coproducció d'Oberon Cinematogràfica, Televisió de Catalunya i Televisión Española, amb el suport de l'ICIC - Generalitat de Catalunya.

L'estand de Catalan Films & TV es troba ubicat al Palais Rivera (R33.16), un espai dissenyat per facilitar la trobada amb compradors de les cadenes de televisió d'arreu del món. D'altra banda, Catalan Films & TV renova la promoció per subscriure's a la seva newsletter amb un sorteig per passar un cap de setmana temàtic (cinema) a Barcelona. Per participar en el sorteig és precís introduir una tarja de visita a la urna que hi haurà a l'estand. Aquesta publicació electrònica ja ha superat el miler d'inscrits i s'ha convertit en una eina essencial per comunicar l'actualitat de la indústria audiovisual catalana a professionals d'arreu del món.

Mercats

França - Cannes

11/10/2008 - 12/10/2008

Sector: Televisió

França - Cannes

06/10/2007 - 07/10/2007

Sector: Televisió

França - Cannes

13/10/2008 - 17/10/2008

Sector: Televisió

Busques una Notícia?