Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Participació catalana a MIFA, el mercat d'animació del Festival d'Annecy

En mercats

Dues produccions catalanes i una desena d'empreses seran presents al mercat

La 60a edició del Festival d’Annecy i el seu mercat internacional per a la indústria de l'animació MIFA, s'ha tranformat, a causa de la pandèmia mundial, en una edició online que es celebrarà del 15 al 30 de juny. Catalan Films & TV hi serà present amb un estand virtual (V004) que servirà per visibilitzar les empreses catalanes acreditades i les produccions catalanes seleccionades.

Enguany una delegació de 13 empreses catalanes, entre productores, distribuïdores o festivals s'han acreditat per participar a la fira: Citoplasmas Stop Motion, Cornelius Films, Arcadia Motion Pictures, Teidees Audiovisuals, GoldBee,Televisió de Catalunya, Most Wanted Studio, Mago Production, Peekaboo, Animac, Ypsilon, Rita & Luca Films i La Ballesta.

Dues produccions catalanes seran presents al certamen. Per una banda, el curtmetratge Unraveled ha estat seleccionat a la secció d’escoles de cinema del festival. Es tracta d'un projecte final del Màster d’Animació Stop Motion de la BAU – Centre Universitari de Disseny de Barcelona i està dirigit per Arden Colley, Asil Atay, Kellie Fay i Isabel Wiegand. A través d’una delicada manufactura el curt revela un drama domèstic i minimalista de relacions interfamiliars.

Per una altra banda, dins les activitats del mercat MIFA, el projecte de llargmetratge d'animació Winnipeg, el barco de la esperanza dirigit per Elio Quiroga (La Ballesta, Marmita Films, 3 Doubles Producciones, El otrofilm), i basat en la novel.la gràfica escrita per Laura Martel, serà presentat al Pitching Territory Focus - La Liga de la Animación Iberoamericana in Focus, on participen una selecció de sèries de televisió i projectes cinematogràfics amb alguns dels millors talents iberoamericans.

Line-up

VIDEO: Unraveled Behind the Scenes

 

Mercats

França - Annecy

16/06/2020 - 19/06/2020

Sector: Animació

Festivals

França - Annecy

15/06/2020 - 20/06/2020

Notícies relacionades
Busques una Notícia?