Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Més de 30 empreses assistiran a MIFA,el mercat d'animació del Festival d'Annecy

En mercats

Quatre produccions catalanes seran presents al festival i al mercat

Del 12 al 17 de juny es celebrarà el Festival d'animació d'Annecy que enguany ha seleccionat dues produccions catalanes a la secció de llargmetratges fora de competició. Es tracta de Tadeo Jones2.El secret del rei Mides, d'Enrique Gato (Ikiru Films, 4 Cats Pictures, Telefonica Studios, Telecinco Cinema, Tadeo Jones y el Secreto Del Rey Midas AIE, Lightbox Animation Studios) i Deep de Julio Soto Durpide (The Thinklab Media,The Kraken Films,Grid Animation,Silver Reel).

Per la seva banda, el mercat d'animacio MIFA comptarà amb una important participació catalana. Més  de 30 empreses catalanes hi seran presents i dos projectes catalans han estat seleccionats per participar als MIFA Pitches transmedia:Mironins de Celia Rico i Mikel Mas (Cornelius Films, Wuji House, Grupa Smacznego Spk,Peekaboo Animatio) i Dinogames de Carlos Fernandez de Vigo i Lorena Ares (Dream Team Concep)

Com cada any, Catalan Films & TV disposa de l’estand 4.B24 i el posa a disposició de les empreses catalanes per a poder-hi organitzar reunions i trobades. També es celebrarà una trobada de coproducció amb empreses dels països nòrdics.

 

Mercats

França - Annecy

13/06/2017 - 16/06/2017

Sector: Animació

Festivals

França - Annecy

12/06/2017 - 17/06/2017

Busques una Notícia?