Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

37 companyies catalanes participen al MIPCOM

En mercats

CF&TV aixopluga sota el seu paraigua a 37 companyies catalanes en el mercat internacional de televisió MIPCOM, que es celebra del 3 al 6 d'octubre a Cannes.

 
Les productores d'animació viatjaran sota la marca Catalan Cartoons,marca que des de finals del 2009 defineix l’animació catalana. Algunes de les companyies presentaran els seus productes davant de compradors. És el cas d'Imira Entertainment que duu en primícia la sèrie d'animació Lucky Fred, una coproducció Televisió de Catalunya, la Rai Fiction i Top Draw i que narra les aventures d'un noi de 13 anys i el seu robot extraterrestre.

També TVC mostrarà als compradors alguns dels seus nous títols: Enxaneta, documental en 3D sobre la tradició mil·lenària dels Castellers. Tornarem una mini-sèrie de ficció co-produïda per Brutal Media i TVE al voltant dels exiliats de la guerra civil espanyola i els camps de refugiats i Barcelona ciutat neutral, mini sèrie coproduïda amb Prodigius i la portuguesa Stopline. I EDEBE Audiovisual Licensing presentarà 4 amics i mig,  sèrie d'animació co-produïda amb TVC que narra les aventures detectivesques de 4 amics i el seu gos.

Altres productores catalanes que porten les seves novetats al MipCom són Allegro Audiovisual que viatja al MipCom amb Flower Power; BRB Internacional que ho fa amb la sèrie d'animació Khuda-Yana, Film Factory que distribueix la sèrie d'animació sobre el Barça, Barça Toons, la productora Tengo Two que duu  Never to Cry, documental sobre els nens d'Angola i Tomavistas que porta la sèrie d'animació Rudy, the Chosen One.

Mercats

França - Cannes

03/10/2011 - 06/10/2011

Sector: Televisió

Busques una Notícia?