Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Zentropa Spain

Llargmetratge, Curtmetratge, Llargmetratge, Llargmetratge, Minisèrie

Zentropa es va fundar en 1992 com resultat de la col·laboració entre el director Lars von Trier i el productor Peter Aalbæk Jensen en la pel·lícula ''Europa''. Ha produït més de 70 pel·lícules durant aquests anys, dirigides per directors com Lars Von Trier, Per Fly o Lone Scherfig, ha rebut els més prestigiosos premis en el circuit de festivals, entre els quals es troben la Palm d’Or a Cannes, el Silver Bear a Berlin i nominacions als Oscar en quatre ocasions.
Durant aquests anys, Zentropa ha expandit els seus límits més enllà de Dinamarca, establint amb èxit productores a diferents països europeus. ZENTROPA INTERNATIONAL SPAIN es va fundar al setembre de 2009, dirigida pel productor i director general David Matamoros.
El objectiu de Zentropa Spain és invertir en la producció de pel·lícules espanyoles i internacionals, així com coproduïr amb altres productores espanyoles i estrangeres. Col·laborarà amb directors reconeguts i establerts així com amb nous talents, utilitzant la seva experiència en producció cinematogràfica internacional per a fer pel·lícules de gran qualitat i comercialment interessants.
El primer treball de Zentropa Spain és la minisèrie televisiva ''Alakrana'', en coproducció amb Fausto Producciones i Telecinco Cinema, actualment en postproducció. Nostres propers projectes inclouen: ''Volar'', llargmetratge documental de Carla Subirana en coproducció amb Pandora Cinema, en rodatge; ''Menú degustació'', comèdia romàntica de Roger Gual ambientada al Bulli; i ''Vlogger'', thriller polític en mons virtuals dirigit per Ricard Gras.

Sector: Productora
President: David Matamoros
Contacte: David Matamoros
Adreça: Pl. Ramon Calsina 4, Baixos 4 08019 Barcelona
Barcelona, Catalunya
+34 935 329 990 /
info@zentropaspain.com
www.zentropaspain.com
Produccions a les que ha participat

2018 / Galder Gaztelu-Urrutia

2017 / David Matamoros, Ángeles Hernández

2017 / Galder Gaztelu-Urrutia

2017 / Richard García, Raúl Portero

2017 / Carlos Martín Ferrera

2015 / Jose Skaf

2014 / David Matamoros

2012 / Carla Subirana

2012 / Roger Gual

2011 / Ricard Gras

2011 / Víctor Moreno