Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.
EURIMAGES: Sessió Informativa / Assessorament individualitzat de projectes 2019

Dia: dijous 13 de juny de 2019

Hora: 09:45h

Lloc: Sala Mompou – Societat General d’Autors i Editors (SGAE) , Passeig de Colom, 6, 08002 Barcelona

L’objectiu de la sessió, organitzada per Catalan Films & TV i Europa Creativa Desk – MEDIA Catalunya, és incentivar i fomentar la participació del sector audiovisual català a la convocatòria de suport a la coproducció del Fons Eurimages del Consell d’Europa, les properes dates límit de la qual són el 22 d’agost i el 22 d’octubre de 2019.

La idea és ajudar els productors audiovisuals que estan en el procés d’elaboració d’un projecte audiovisual de coproducció, tot proporcionant-los recomanacions útils i intentant resoldre possibles dubtes.

La sessió constarà d’un primer bloc, orientat al coneixement de les oportunitats de finançament que ofereix Eurimages, i d’un segon bloc, en què els representants d’Eurimages oferiran reunions de consultoria amb els productors que així ho sol·licitin, per tal de rebre assessorament individualitzat sobre els seus projectes

Les reunions d’assessorament van adreçades a aquells productors que:

  • tinguin acord de coproducció avançat i/o cartes de compromís
  • i/o que hagin sol·licitat ajut MEDIA al desenvolupament
  • i/o que es plantegin presentar sol·licitud Eurimages a les properes convocatòries de 2019 o 2020.


Per confirmar assistència a la jornada i sol·licitar reunions cal emplenar el següent formulari abans del proper 7 de juny.

Una jornada adreçada a les empreses de producció audiovisual independents especialment interessades en aquesta convocatòria del Fons Eurimages i en procés de coproducció amb un altre país.

PROGRAMA

09.45h  - 10.00h Registre inscrits

10.00h - 10.15h Benvinguda i presentació de la jornada a càrrec d’Agnela Domínguez, directora de Comunicació i Activitats de SGAE i Fundació SGAE Catalunya, i d’Àlex Navarro, director d’Europa Creativa Desk – MEDIA Catalunya.

10.15h - 11.30h Eurimages i el suport a la coproducció de llargmetratges de ficció, animació i documentals. Conversa entre Sergio García, Project Manager d’Eurimages per a projectes de ficció a Estrasburg i Pablo Pérez de Lema, Cap de Servei de la Subdirecció General de Promoció i Relacions Internacionals a l’ICAA (Institut de la Cinematografia i de les Arts Audiovisuals), dinamitzada per Àlex Navarro, director d’Europa Creativa Desk – MEDIA Catalunya.

11.30h - 11.45h Precs i preguntes

12.00h – 13.30h Assessorament individualitzat de projectes.

15.30h – 18.00h Assessorament individualitzat de projectes