Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.
Participa al MIPTV Digital 2021

MIPTV és un del mercats televisiu internacionals més rellevants i amb més trajectòria, que tradicionalment se celebra a Cannes cada mes d'abril. En l’edició d’aquest 2021, Digital MIPTV es planteja totalment en línia entre el 12 i el 16 d’abrili reunirà distribuïdors, productors, compradors i commissioners de programes de drama, doc, kids, factual i formats en una setmana de reunions one-to-one, networking, presentacions i conferències.

Tres modalitats per participa a MIPTV Digital:

  • Digital Pass:

Una setmana de reunions ràpides en línia, tallers, informació de mercat, conferències i networking (250€ per participant)

  • One-to-one Distribution Market | (Especial distribuïdors: TOTS ELS GÈNERES)

Programa de reunions one-to-one per connectar a distribuïdors i compradors internacionals per a la venda/adquisició de contingut de TV acabat. El mercat garanteix un mínim 20 reunions pre-agendades (2.000€Preu Catalan Films 1750€)

  • One-to-one Co-production & Development Forum | (Especial productors: Docs, Formats i Factual)

Programa de reunions one-to-one per connectar productors, distribuïdors, compradors i commissioners per afavorir les co-produccions, el desenvolupament i finançament de projectes. El mercat garanteix un mínim 15 reunions pre-agendades (490€Preu Catalan Films 390€)

Revisa la informació de totes les activitats i les característiques de les diferents modalitats de participació, en el següent enllaç: MIPTV DIGITAL Presentation.

Si estàs interessat/da en participar i beneficiar-te dels avantatge de Catalan Films, escriu un email amb la modalitat que us interessi a joan.ruizg@gencat.cat