Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.
Línia de subvencions a projectes d'internacionalització d'empreses audiovisuals

El proper dimarts 16 de març a les 10h, Catalan Films organitza una sessió informativa per donar a conèixer les novetats de la línia de subvencions a projectes d’internacionalització d'empreses audiovisuals. L'objecte d'aquestes bases és subvencionar projectes d'internacionalització d'empreses audiovisuals que contribueixin a la comercialització de la producció audiovisual. 

Aquesta sessió es durà a terme de manera virtual, en streaming, a través de la plataforma Zoom. Les persones inscrites rebran per correu electrònic l’enllaç amb la invitació i les instruccions d’accés abans de l’inici de la sessió

L’objectiu de les sessions és donar a conèixer aquesta línia d’ajuts i treballar de forma pràctica el procediment de sol·licitud de la mà de les persones tècniques que gestionen aquestes línies d'ajuts. Així mateix, s’obrirà un torn de preguntes per resoldre dubtes concrets.

Demanem, doncs, que llegiu abans les bases perquè sigui una sessió profitosa, que resolgui dubtes concrets i us faciliti la tasca de sol·licitud. Ens podeu fer arribar prèviament els dubtes i preguntes que tingueu enviant un correu electrònic a catalanfilms@gencat.cat, així els resoldrem durant la sessió.

La sessió és de lliure accés amb un màxim de dues persones per empresa i inscripció prèvia a través del següent FORMULARI D'INSCRIPCIÓ que heu d’emplenar abans del 15 de març.

Més informació