Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.
Tramesa a Festival Internacional de Cine en Guadalajara 2018 - Catalunya convidat d'honor

Catalan Films & TV organitza una tramesa de produccions catalanes a la propera edició del Festival Internacional de Cine en Guadalajara que tindrà lloc del 9 al 16 de març de 2018.

Catalunya serà enguany el convidat d’honor. Es tracta de l’esdeveniment cinematogràfic més important d’Amèrica Llatina i una excel·lent oportunitat per consolidar la posició del cinema català en l’àmbit internacional i més concretament iberoamericà.

El festival comptarà amb una àmplia presència del cinema i la indústria audiovisual catalana de la mà del Departament de Cultura a través de l’Institut Ramon Llull i de l’ICEC, sota la marca d’internacionalització de l’audiovisual català Catalan Films & TV.

FESTIVAL

Selecció

 • El festival accepta llargmetratges de ficció (min.60') i documental (mín. 45')  i curtmetratges de ficció i documental (màx.30') realitzats el  2017 o 2018.
 • El festival requereix première mexicana.
 • Es recomana llegir les bases de participació on trobareu detalles les seccions del festival.

Inscripció

 • Cal emplenar el formulari online, incloent un enllaç protegit amb subtítols en anglès si l’idioma no és el castellà ni l’anglès per al seu visionat online. IMPORTANT: Envieu un mail a p.bonet@gencat.cat informant-nos de la inscripció indicant: 
  • Títol, director i productora/es
  • Status premiere
  • Enllaç de la producció amb subtítols en anglès si l’idioma no és el castellà ni l’anglès. 
 • Les inscripcions són gratuïtes.
 • Data límit d'inscripció oficial: 27 d'octubre. IMPORTANT: Us recomanem que feu la inscripció o ens informeu del vostre interès el més aviat possible. 

ACTIVITATS D'INDÚSTRIA 
En aquests moments està oberta la convocatòria del DOCULAB.

Doculab, laboratorio de documentales

DocuLab es un laboratori de documental en el que es seleccionen de 6 a 8 llargmetratges en una etapa avançada de postproducció que seran projectats en presència del director de la secció DocuLab Análisi i seran assessorats per un grup d'experts. Tres d'aquests documentals seran escollits per DocuLab Construye on es projectaran davant delegats internacionals assistents al mercat. 

Dates: 7-9 de març

Data límit d'inscripció: 29 de setembre

Convocatòria

Inscripció

Properament, una vegada obrin la resta de convocatòries (Guadalajara Construye - Works in progress i Encuentro de Coproducción) us farem arribar la informació.