Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.
Tramesa International Film Festival Rotterdam + Inscripcio Cinemart i Rotterdam Lab

FESTIVAL ROTTERDAM

Tema: Tramesa de films des de Catalan Films & TV  

Lloc: Rotterdam (Països Baixos)

Dates: 27 de gener al 7 de febrer de 2016

Catalan Films & TV organitza una recollida de candidatures de llargmetratges i curtmetratges per al International Film Festival Rotterdam.

 • Data límit de sol.licituds de codis gratuïts a Catalan Films & TV: dimecres 16 de setembre
 • Contacte: festivals@catalanfilms.cat (93 552 49 40)

Selecció

 • El festival accepta llargmetratges, documentals creatius, films experimentals i curtmetratges acabats a partir de l’1 de gener de 2015.
 • El festival dóna prioritat a les premieres mundials i internacionals.
 • Es recomana llegir les bases de participació.

Inscripció de films

 • Catalan Films & TV disposa d’un número limitat d’inscripcions gratuïtes que es donaran a  les primeres sol·licituds d’inscripció que  arribin a festivals@catalanfilms.cat i que compleixin els requisits.
 • Cal inscriure la producció seguint el següent enllaç (si no teniu perfil al festival, l'haureu de crear i seguidament podreu pujar la informació de la vostra producció). En el cas d'obtenir un codi gratuït, haureu d’introduir-lo en el formulari.
 • En el mateix formulari haureu d’incloure un enllaç a Vimeo amb la vostra producció.


CINEMART I ROTTERDAM LAB

Tema: Acreditacions

Lloc: Rotterdam, Països Baixos

Dates: 31 de gener al 3 de febrer de 2016

Contacte: mercats@catalanfilms.cat , 93 552 49 40  

CINEMART
Cinemart és el mercat de coproducció especialitzat en cinema d'autor associat al Festival de Rotterdam. Encara que el focus són els projectes seleccionats, es considera un bon marc per expandir i consolidar la xarxa de contactes de cara a la coproducció internacional per a cinema d'autor. Uns 700 professionals especialitzats hi són presents i es pot accedir només per invitació de l'organització.
 • Data límit per  a la presentació de projectes: 11 de setembre. Més informació
 • Catalan Films & TV disposa d’un número addicional d’acreditacions per a professionals de Catalunya que no hagin tingut escollit el seu projecte. Per a aquest motiu us agrairíem que ens informéssiu si inscriviu projectes al Cinemart. Per a sol·licitar una acreditació gratuïta ho podreu fer escrivint a mercats@catalanfilms.cat abans del 15 de desembre.


 
ROTTERDAM LAB
 
Rotterdam Lab és el projecte de formació dins de Cinemart que propicia la trobada entre joves productors i professionals internacionals per tal d’ajudar-los a crear una xarxa internacional de contactes i donar-los les eines per a desenvolupar-se en festivals i mercats internacionals. Gràcies a l’acord que Catalan Films & TV té amb l’organització, Rotterdam Lab selecciona 2 productors catalans que tindran les despeses d’allotjament i acreditació cobertes.

Per tal de fer la selecció per al Rotterdam Lab necessitem enviar a l’organització la següent informació en anglès de cada productor que estigui interessat en presentar candidatura:
 • Company profile
 • Biography of the producer
 • Motivation letter
Termini de presentació de sol·licituds: abans del 30 d’octubre al mail mercats@catalanfilms.cat

A mitjans de desembre es comunicaran els 2 productors escollits.