Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

MIREIA GRAELL

La indústria a...

El dijous 12 de març aterrava a Barcelona a les 11 i mitja de la nit. Venia de Munich, d’haver estat amb una gran amiga la qual acabava de perdre el seu pare. Un 2019 i inici de 2020 carregat de situacions personals complicades marcaven en aquell tocar a terra una nova etapa per mi i per Ringo Media. Acabàvem de guanyar un premi amb el curt “16 de decembro” i de fer la primera sessió del programa La Incubadora. I al cap de tres setmanes m’havia de mudar a la meva nova oficina en al Districte Cultural de L’Hospitalet.

Però durant el matí del 13 de març tot va canviar. S’anunciava la crisis sanitària del Covid-19 i el confinament era imminent. No podríem sortir de casa en quinzenes, anomenades “estat d’alarma”.

Els primers dies van ser intensos. Les videotrucades. La sobre informació als grups de whatsapp. La família. Els amics.

I poc a poc, vaig anar trobant la meva pròpia rutina. I reorganitzar la empresa mentre les directores i directors amb els que treballo passàvem per diferents muntanyes russes emocionals. Cada setmana un de diferent es tornava “boig”. I mentre li explicava a la meva parella ell em deia: “Els vas escollir tu”.

I tenia raó. Els vaig escollir jo. Igual que aquesta professió. Que em dona les màximes alegries i a l’hora les ansietats més grans. Però no la canviaria. Em té enamorada, enganxada. I quant aquesta setmana per fi em vaig poder mudar a la nova oficina, de sobte vaig sentir que començava la nova etapa que fa temps espero. No m’ha importat estar sola o que hi hagi eco quan faig les videoconferències, perquè a l’hora sento que alguna cosa nova comença.

 
Mireia Graell, productora

Busques una Notícia?