Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

'La sangre es blanca' de Óscar Vincentelli seleccionada a FIDMarseille

En festivals

El festival FIDMarseille es celebrarà del 19 al 25 de juliol.

En aquesta edició, una producció catalana formarà part de la selecció oficial del festival. Es tracta del curtmetratge La sangre es blanca dirigida per Óscar Vincentelli (Dvein Films). L’estrena mundial del curt mostrarà l’ús que en fa el director de la càmera tèrmica, que aconsegueix materialitzar el ritual de la mort en imatges, mitjançant una dansa hipnòtica dels cossos que s’aproximen a la seva fi.

A més a més, la plataforma de coproducció del festival, FIdLab, va celebrar la seva 13 edició el passat mes de juny. Es tracta d’un espai que dona suport a la coproducció internacional i que selecciona 10 projectes internacionals per oferir l’oportunitat d’ampliar la xarxa de contacte amb productores, distribuïdores, sales agents, sponsors i cadenes de televisió.

El projectes Reescritura (Re-Writing) de Víctor Iriarte (La Termita Films, ATEKALEUN Y 4 A 4 Porductions) es va fer amb el premi Micro Climat Stuidos que facilita els serveis de postproducció necessaris per completar el film dedicat a la maternitat.

Busques una Notícia?

Generalitat de Catalunya Generalitat de Catalunya