Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

'Las niñas' i 'Panteres' seleccionades a la Berlinale

En festivals

Més d'una seixantena d'empreses catalanes hi assisteixen

La Berlinale que es celebra del 20 de febrer a l'1 de març ha anunciat la seva programació que inclou tres produccions catalanes. A més, també trobem presència catalana a Berlinale Talents, el programa professional del festival adreçat a joves creadors. 

Las niñas, opera prima de Pilar Palomero (Inicia Films, Bteam Prods) farà la seva premiere mundial a la secció competitiva Generation K Plus del festival que selecciona films contemporanis que exploren la vida i el món dels nens i adolescents. També el curtmetratge dirigit per Èrika Sánchez, Panteres (Antivaho Cinematográfico), que forma part del programa Shortcat 2020 de Catalan Films & TV, participarà a la secció Generation 14 Plus.

A banda, el llargmetratge documental de l’any 1970, El cuarto poder de Helena Lumbreras i Mariano Lisa es projectarà a una sessió especial que celebra els 50 anys de la secció Forum on es mostraran films que van participar.
 
En el marc del mercat, més de 60 empreses catalanes entre productors, distribuïdors, sales agents hi assitiran i 12 produccions catalanes es podran veure als market screenings: 
 • Malasaña 32 d'Albert Pinto (4 Cats Pictures, Malsaña Movie AIE, Mr Fields & Friends, Bambú Producciones)
 • La hija de un ladrón de Belén Funes (Oberon Cinematogràfica, BTEAM Prods)
 • No matarás de David Victori (Filmax)
 • Madre de Rodrigo Sorogoyen (Arcadia Motion Pictures, Amalur Pictures AIE, Malvalanda, Caballo Films)
 • El meu germà persegueix dinosaures de Stefano Cipani (NeoArt, Paco Cinematográfica)
 • Cuerdas de José Luis Momtesinos (Bastian Films, Gaia Audiovisuals)
 • La boda de Rosa de Icíar Bollaín (Setembro Cine, Turanga Films, La Boda de Rosa La Película AIE, Tandem Films, Halley Production)
 • Salka a la terra de ningú de Xavi Herrero (Cosersinhilo Producciones)
 • La maldición del guapo de Beda Docampo (Arcadia Motion Pictures, Cados Producciones AIE, Dammed Bello, Zarlek Producciones)
 • Els europeus de Víctor García León (A Contraluz Films, Los Europeos la pelicula AIE, Gonita Films, Apaches Entertainment)
 • La innocència de Lucía Alemany (Un Capricho de Producciones, Turanga Films, Lagarto Films)
 • El año del descubrimiento de Luís López Carrasco (LaCima Producciones, Alina Film, Magnetica Creative Lab, Cromagnon Producciones)

Enguany, el projecte de llargmetratge La nau i la mar  de Lara Sousa, produït per la companyia catalana La Selva Ecosistema Creatiu juntament amb Laranjeira Filmes, Portátil, Kintop Films, MOSIK ha estat seleccionat per participar a Berlinale Talents Doc Station. També la productora Carla Sospedra ha estat escollida per participar en aquesta plataforma del festival. Berlinale Talents és el programa de la Berlinale adreçat a talents professionals emergents del cinema i la televisió i aplega cada any 250 creadors internacionals de diverses disciplines. El participants tenen l'oportunitat de compartir experiències amb experts i formar part de la creixent comunitat d’alumnes d’aquesta iniciativa. 

Catalan Films & TV organitza dins les activitats de mercats, una trobada de coproducció amb Itàlia i un còctel per celebrar la particpació catalana al festival. 

Line Up Catalan Films @ Berlinale 2020

Llibret Catalan Films @ Berlinale 2020

Mercats

Alemanya - Berlin

20/02/2020 - 27/02/2020

Sector: Animació, Documentals, Ficció, Curtmetratges, Televisió

Festivals

Alemanya - Berlin

20/02/2020 - 01/03/2020

Busques una Notícia?