Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Presència catalana a IDFA

En festivals

El llargmetratge 'La mami' i els projectes 'Robin Bank' i 'Artificio' participaran al certamen

El festival de documemtal IDFA que es celebrarà del 20 de novembre a l'1 desembre a Amsterdam, inclou tres produccions catalanes en el seu programa.
 
El llagmetrage documental La mami dirigit per Laura Herrero (Gadea Films, Cacerola Films) competirà a la secció oficial del certamen on farà la seva premiere mundial. 
 
A més, el festival dedica una retrospectiva al director Patricio Guzmán on es projectaran, entre d'altres, la coproduccio catalana El Botón de nácar  (Mediapro, Atacama Production, Valdivia Films, France 3 Cinema).
 
També trobem presència catalana al pitching de l’IDFA Forum, el mercat internacional de cofinançament i coproducció documental, un dels més influents per als professionals del sector que facilita el finançament de documentals creatius en desenvolupament: el llargmetratge documental Robin Bank d'Anna Giralt (Gusano Films) i la web sèrie interactiva Artificio de Jorge Caballero i Anna Giralt (Gusano Films, Cuiba Media).
 
A més, el projecte de la productora Gusano Films liderada per Jorge Caballero, The Other Side d'Ivan Guarnizo, una co-producció amb Colòmbia (Salon indien Films), ha rebut el suport del fons Idfa Bertha Fund creat pel festival. El projecte, en fase de producció, compta també amb l'ajut de Tribeca Film Institute a través del prograna All Access.
 
Una delegació de 15 empreses catalanes assistiran al mercat: Alba Sotorra, Televisió de Catalunya, Polar Star Films, Movies for Festivals, Manual, Lukimedia, Gusano Films, Gadea, Filmin, Canada, BWP, Som Batabat i Trueday Films. També hi seran presents el festival de documental de referència de Catalunya, Docs Barcelona i l’oficina Creative Europe Desk-MEDIA Catalunya.
 
Es pot veure el line up digital aquí
Mercats

Països Baixos - Amsterdam

20/11/2019 - 01/12/2019

Sector: Documentals

Festivals

Països Baixos - Amsterdam

20/11/2019 - 01/12/2019

Busques una Notícia?