Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Zeptolab

Zeptolab és una empresa de videojocs global dedicada a la ciència de la diversió.
Tot va començar allà pel 2010 amb només dues persones i un petit monstre – alegre i verd Om Nom. Des d’aleshores, la franquícia de Cut the Rope, ha registrat més de 1.400 milions de descàrregues i l’equip de Zeptolab ha crescut per sobre dels 130 treballadors a les oficines de Londres, Moscou i Barcelona.

A part de la franquícia de Cut the Rope, Zeptolab també ha llençat C.A.T.S. (Crash Arena Turbo Stars) i King of Thieves, dos títols multi jugador de mòbil massius addicionals, que reuneixen més de 240 milions de descàrregues fins avui. I encara hi ha més per venir!
Zeptolab és una ambiciosa i creixent marca d’entreteniment global: treballem constantment en nou jocs que aspiren a expandir-se més enllà de les pantalles de mòbil. Amb l’ajuda dels nostres socis desenvolupem joguines, roba i altres coses genials.

Per exemple, l’empresa està actualment treballant en 40 nous episodis de la seva sèrie d’animació per a preescolars Om Nom Stories: Super Om Noms. La sèrie té més de 1.300 milions de visites arreu del món i està disponible en totes les TV i VSD més importants: CCTV (Xina), ITV (Regne Unit), NentGroup (Nòrdics), Karussel (Rússia), Boomerang (LATAM), Netflix (LATAM) entre d’altres. L’any 2018, l’empresa va llençar una sèrie web molt exitosa: “Aprèn anglès amb Om Nom”, una sèrie educacional aYouTube que l’empresa pretén expandir durant el 2019.

Els dos nous projectes que estan a l’etapa de preproducció inclouen:
1. Om Nom & Friends (0+) – sèries per als més petits on els personatges aprenen la importància de l’amistat, la generositat i la compassió.
2. Om Nom & Jackie Jam (5+) – una sèrie emotiva i plena de riures sobre les aventures de ser un “streamer” modern o creador de contingut, amb Om Nom i la seva parella de producció Jackie

Sector: Productora
President: Ferran Baiges
Contacte: Anna Shchur
Adreça: Avinguda Diagonal, 177 planta 9 08018 Barcelona
Barcelona, Espanya
+34 660 444 344 /
animation@zeptolab.com
https://www.zeptolab.com
Contacte producció: Dmitriy Gorbunov
annash@zeptolab.com
Contacte comunicació: Anna Shchur
annash@zeptolab.com
Contacte distribució: Anna Shchur
annash@zeptolab.com


Generalitat de Catalunya Generalitat de Catalunya