Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Cómo sobrevivir a una despedida

Estrenada

productores

Via Augusta 81, principal 2ª
08006 Barcelona, Catalunya

Contacte Adrián Calzón

+ informació

Av. Isla Graciosa 13
28703 San Sebastián de los Reyes, Espanya

+ informació

detalls de producció

  • Any: 2014

  • Data d'estrena: 24-04-2015

  • Tipuslogia: Ficció - Llargmetratge

  • Gènere: Comèdia

  • Durada: 100.00 '

  • Versió original: Castellà

  • Format: Color, 35mm, Digital 5.1,

  • Estat: Estrenada

equip tècnic i artístic

sinopsi

Cómo sobrevivir a una despedida és una esbojarrada història d’un grup d’amigues: Nora (Natalia de Molina), Gisela (Celia de Molina), Tania (María Hervás), Marta (Úrsula Corberó) y Mateo (Brays Efe) (una més entre elles), que als 27 anys no tenen la vida que esperaven tenir quan eren unes adolescents somniadores.
Com la majoria de vint anyers espanyols, volen aconseguir una bona feina en la professió dels seus somnis, trobar un nuvi com el de Cincuenta sombras de Grey i viure en un pisàs cèntric. L’únic problema és que, amb els seus salaris mileuristes, el màxim que han aconseguit fins ara és viure en un pis compartit, feines de becaries, nois al·lèrgics al compromís i poder comprar-se roba només en època de rebaixes...
Però la Nora i les seves amigues no es rendeixen davant la crua realitat, perquè la realitat la inventen elles. La seva primera missió: organitzar una festa de comiat de soltera inoblidable a la Gisela, la més responsable del grup.
El pla: una setmana de viatge a algun lloc de platja on hi hagi alcohol, gent guapa, postureig i molta festa. La Nora, promotora d’un pla que sembla fet a la seva mida, desitjaria ser com les de Sexo en Nueva York per escollir un destí luxós i exòtic. Però les nostres noies, amb els seus estalvis, no poden ni pensar en Punta Cana o la Rivera Maya, així que el destí escollit és... Gran Canaria. Un cop allà, on pretenen passar es dies més desenfrenats de les seves vides, reafirmaran que l’amistat pot amb tot.


Festivals

Festival de Málaga 2015


Espanya - Màlaga

17/04/2015 - 26/04/2015Premis