Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Seràs home

Estrenada

sinopsi

SERÁS HOMBRE parla del masclisme i de la masculinitat, és un viatge sensorial a través de les reflexions sobre la nostra identitat de génere. Des del punt de vista de la naturalesa només som cossos rodejats de contextos socials i culturals que ens moldejen i condicionen.

Un viatge de la mà d'un ex-proxeneta atrapat al seu passat i un artista visual que transforma el seu dolor en provocatives performances. 

En paral.lel, la classe de professor de secundaria i les discusions internes d'un equip de publicistes es converteixen en escenaris de debat sobre la mateixa temática, mentre s'intercalen reflexions de diversos pensadors que aborden el tema de la masculinitat desde múltiples punts de vista.

Un collage sobre la noció de la noció de la masculinitatque ens planteja preguntes de máxima actualitat. Estan els homes en crisi?Serveixen avui en dia els rols socials que hem heretat a través de segles d'història? Qué és el patriarcat? Qué significa ser home?

Una aproximació rica i complexa que ens convida a reflexionar sobre la nostra própia educació  i socialització en relació al gènere.
 Festivals

Atlantida Film Fest 2019


Espanya - Online i Palma de Mallorca

01/07/2019 - 31/07/2019

SEMINCI - Semana Internacional de Cine 2018


Espanya - Valladolid

20/10/2018 - 27/10/2018Generalitat de Catalunya Generalitat de Catalunya