Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Trenhotel

Lluís Maria Güell

Acabada

productores

Av. Tibidabo 49
08035 Barcelona, Espanya

Contacte Mònica Muñoz

+34 932 520 320
fax: +34 932 120 029

Carrer de la TV3 s/n
08970 San Juan Despí, Catalunya

Contacte Victor Carrera

+34 934 999 333
fax: +34 934 731 563

4, Quai des Célestins
75004 París, França

Contacte Nicolas Traube

detalls de producció

  • Any: 2006

  • Tipuslogia: Ficció - TV Movie

  • Gènere: Drama

  • Públic: Tots els públics

  • Durada: 120.00 '

  • Versió original: Català

  • Altres versions disponibles: Francès

  • Format: Color, Betacam, Dolby Digital,

  • Estat: Acabada

equip tècnic i artístic

sinopsi

L'Olivier treballa a Barcelona i viu a París. Per aquesta raó agafa el Talgo que el porta d'una ciutat a l'altra per passar el cap de setmana amb la seva dona i els seus dos fills.

En un d'aquests trajectes coneix l'Elisa i se n'enamora. Després d'un mareig, ell l'acompanya a la seva cabina i ella li demana que li llegeixi els resultats d'unes anàlisi que no entén. L'Olivier informa a la desconeguda que té leucèmia. L'Elisa ho encaixa ben malament perquè no vol que ningú senti llàstima d'ella. Aquella nit, l'Olivier la passa a la cabina de la noia, vetllant-la.

Les seves vides canvien a partir d'aquí. Ella no vol veure l'Olivier fins que es curi i l'Olivier s'obsessiona amb l'Elisa. Passat el temps, en un dels trajectes, l'Olivier i l'Elisa es retroben i sopen junts. Aquesta mateixa nit es confessen l'amor profund que senten l'un per l'altre i, tot i que ella té un amant, l'Olivier menteix quan li diu que ell és solter.

Per les vacances, la dona i els fills de l'Olivier decideixen acompanyar-lo a Barcelona amb el Talgo, i l'Elisa descobreix la veritat. A la tornada de les vacances tornen a coincidir i l'Olivier s'explica: deixarà la seva dona per ella. Quan la dona de l'Olivier se'ls troba abraçats al passadís del tren, el matrimoni es trenca. L'Olivier li confessa que estima l'Elisa com mai no ha estimat ningú. Ell i l'Elisa queden per tornar la setmana que ve en el mateix Talgo: ja no se separaran mai més. L'Elisa, però, està més greu.

Malgrat tot, ara comença una nova vida per tots dos i l'amor que es professen estan segurs que vencerà tots els obstacles que s'interposin en el seu camí.