Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.
Espai

Fins ara teníem l'espai dividit en mini-booths i en zona comú. Enguany s'amplia  l'oferta segons les necessitats observades i quedarà de la següent manera:

 1. Mini-booths: Aquests espais estan tots atorgats i les empreses catalanes que estiguin en aquest cas s'han de posar en contacte amb Carme Puig abans de fer el contracte umbrella.
  De totes maneres i amb perspectives de futur, iniciarem un llistat (comú amb la resta de l'estat) de tots els que estan interessats en gaudir d'un espai propi. Això ens ajudarà en les negociacions d'espai amb Reed Midem.
 2. Zona de taules individualitzades: aquesta és la nova modalitat que s'introdueix en aquesta edició i que consisteix en atorgar a les empreses una taula pròpia dins aquesta zona per tal que puguin gestionar les reunions i l'espai a la seva mida.
  Per accedir a aquesta modalitat heu d'omplir i enviar a Carme Puig el document adjunt per a la reserva que gestionarà FAPAE i fer una transferència bancària de 400€ al compte que la Carme us indicarà. Un cop feta la transferència heu de remetre el justificant al número de fax: 91512 01 48.
  La data límit per acollir-vos a aquesta modalitat és el 26 de febrer.
 3. Espai comú: En la documentació adjunta podeu trobar la graella que s'ha d'emplenar especificant els dies i hores de les reunions previstes, ja que les taules són d'ús compartit. L'assignació de la taula es farà per estricte ordre cronològic segons es vagin rebent les agendes i graelles.
  Podeu enviar els documents degudament emplenats a Laia Marsal.