Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.
Jornada online: Oportunitats del Films London’s Production Finance Market i el nou rol del Regne Unit en les coproduccions europees

El proper divendres 19 de juny, d’11h a 12.15h,  Europa Creativa Desk – MEDIA Catalunya organitza una jornada en línia sobre les oportunitats que ofereix als professionals de la producció el Film London's Production Finance Market, així com el nou paper del Regne Unit en les coproduccions europees.

El Production Finance Market (PFM) és un esdeveniment anual de dos dies, dedicat a projectes que cerquen finançament, vendes internacionals i distribució i que està organitzat juntament amb el  BFI London Film Festival. En la seva 14a edició, el Mercat ha ajudat a forjar incomptables connexions comercials a llarg termini, i es l’únic esdeveniment d’aquest tipus al Regne Unit. Des de fomentar noves relacions comercials fins a associar companyies de vendes internacionals i assegurar diverses opcions d’inversions en companyies i projectes cinematogràfics, el PFM és molt útil per a productors i financers.

El PFM està obert a llargmetratges i series de televisió internacionals de més d’un milió d’euros de pressupost. El New Talent Strand (anteriorment Micro Market) està pensat per a projectes de llargmetratges de menys d’un milió d’euros.  

Enguany el mercat tindrà lloc en línia del 12 al 13 d’octubre de 2020. La data límit de presentació de projectes és el proper 6 de juliol.

La sessió que es durà a terme en anglès estarà moderada per l’Àlex Navarro, director d’Europa Creativa Desk – MEDIA Catalunya, i comptarà amb la participació d’Helena Mackenzie, cap d’Inversions exteriors i desenvolupament de negocis a Film London i d’Adrian Wootton OBE, director executiu de Film London i de la British Film Commission. Tots dos exposaran  les oportunitats que ofereix als professionals de la producció i ens posaran al dia sobre el nou rol del Regne Unit en les coproduccions europees. També hi haurà espai per a consultes per part del públic.  

Inscripcions a la sessió des del següent ENLLAÇ.