Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

La programació de Seminci inclou 23 produccions catalanes

Altres

L'edició d'enguany tindrà lloc del 22 al 29 d'octubre

La Setmana Internacional de Cine de Valladolid ha presentat la seva programació 2016 i compta amb 23 produccions catalanes.

A la Secció Oficial competeixen El ciudadano ilustre de Mariano Cohn i Gastón Duprat, i el curtmetratge Cavalls morts de Marc Riba i Anna Solanas.

A la secció Punto de Encuentro - La noche del corto español hi trobem El andar del borracho de Pol Armengol Baigorri, Extraños en la carretera de Carlos Solano i La puta y el cliente de Hammudi Al-Rahmoun Font.

A la secció dedicada exclusivament al documental espanyol, DOC. España, es projectaran Desmontando la muerte de Germán Roda, La distància dels noms de Cordelia Alegre, Clàudia Aragon, Clàudia Barberà i Nico Martínez, Sasha de Fèlix Colomer, Ciudades a contraluz de Francesc Relea i Guatemala. Cuando el futuro perdió el miedo de Jordi Ferrer.

D’altra banda, a la secció Spanish Cinema, s’han seleccionat 4 llargmetratges catalans: La academia de las musas de José Luis Guerín, Cerca de tu casa de Eduard Cortés, El elegido de Antonio Chavarrías i Techo y comida de Juan Miguel del Castillo.

A la secció especial per a estudiants de l’ESCAC, trobem Ringo d’Adrià Pagès, Cal fer el cor fort de Marc Caballero, Cruzar el umbral de Sergio Hernández, Elegía d’Alba Tejero, Naturaleza muerta de Gala Hernández i Verano '78 de Serapi Soler.

A la secció Tiempo de Historia, tot i que fora de concurs, trobem España en dos trincheras, la guerra civil en color de Francesc Escribano i Luis Carrizo i Street Name: Pirate de Patricio Castilla.

Per últim, a Cine & Vino trobem Priorat, de David Fernández de Castro.

Festivals

Espanya - Valladolid

22/10/2016 - 29/10/2016

Notícies relacionades
Busques una Notícia?