Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

L'ICIC promourà les coproduccions audiovisuals entre Catalunya, Baden Württemberg i Rhône-Alpes

Altres

L'Institut Català de les Indústries Culturals (ICIC), ha signat avui, diumenge 20 de maig, a Cannes, un conveni de col·laboració, promogut des de Catalan Films & TV, amb les institucions Medien-und Filmgesellschaft Baden Württemberg- d'Alemanya  i Rhône-Alpes Cinéma SA de França amb l'objectiu d'incentivar les coproduccions. L'acord l'han signat aquest matí el director de l'ICIC, Antoni Lladó; la directora executiva de Medien, Gabriele Röthemeyer i la presidenta de Rhône-Alpes Cinéma, Margaret Menegoz.

L'acord també vol facilitar la promoció i circulació dels productes audiovisuals, incrementar els rodatges i l'intercanvi de talent entre els respectius territoris i posar en marxa iniciatives conjuntes d'acció als mercats internacionals.

Tant Baden Württemberg com Rhône-Alpes són centres de producció audiovisual molt destacats més a nivell europeu que han establert polítiques en l'àmbit del cinema i la televisió molt similars a les de Catalunya. De fet, la voluntat de col·laborar més estretament en matèria d'indústria cinematogràfica rau en les relacions històriques entre les tres regions. Catalunya, Baden Württemberg i Rhône-Alpes són membres, juntament amb Lombardia, de l'associació anomenada ‘Quatre Motors d'Europa' que treballa per incrementar les potencialitats econòmiques, culturals i socials d'aquests territoris.

Amb la signatura del conveni, es posarà en marxa un pla d'actuació que inclourà diferents trobades en el marc de mercats i fòrums de coproducció internacional, seguint l'estructura que ve desenvolupant des de fa uns anys Catalan Films & TV.

Mercats

França - Cannes

16/05/2007 - 26/05/2007

Sector: Documentals, Ficció, Curtmetratges

Festivals

França - Cannes

16/05/2007 - 27/05/2007

Busques una Notícia?