Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Dos títols catalans es situen a la competició de Locarno

En festivals

El festival també recupera El cielo sube de Marc Recha

Lo mejor de mí, dirigida per Roser Aguilar i producció d'Escándalo Films, i Lo bueno de llorar, dirigida per Matías Bize i produïda per DiBa Films i Mom Produccions, són les dues representants catalanes en la seixantena edició del Festival Internacional de Cinema de Locarno. La cinta d'Aguilar és un dels dinou títols que conformen la secció internacional a competició, mentre que Bize ha estat escollit en l'apartat Filmmakers of the Present (Cineastes del Present). Totes dues són part de la competició d'aquest certamen, que es celebrarà de l'1 a l'11 d'agost.

Lo mejor de mí ens presenta la història d'amor i sacrifici de Rosa i Tomàs a través d'un cas de donants vius. La realitzadora, Roser Aguilar, destaca que és una història que li ha permès parlar de la bellesa i de la dificultat d'estimar (...) de tenir il·lusió durant molt de temps per trobar quelcom i descobrir desprès que no és el que esperaves".  Igualment, Lo bueno de llorar s'endinsa en el món d'una parella que, en aquest cas, viu els seus darrers moments en una llarga nit plena de discussions, reflexions, silencis, mentides i dubtes.

Als dos films en competició se suma el primer llargmetratge del cineasta Marc Recha, El cielo sube (1991), que formarà part de la retrospectiva "Back in Locarno". Aquesta iniciativa del festival pretén recuperar els directors més prestigiosos descoberts en el festival suís i tornar-los a l'audiència del Pardo amb qui podran discutir respecte l'evolució de les seves trajectòries. Recha, l'únic representant del nostre país, compartirà espai amb noms com Claude Chabrol, Alain Tanner o Mike Leigh, entre d'altres.

Festivals

Suïssa - Locarno

01/08/2007 - 11/08/2007

Busques una Notícia?